🎉 Actie februari: 30% korting op al onze diensten!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Na onze reiniging adviseren we om gedurende de komende 12-24 uur het matras goed te laten drogen. Omdat wij professionele apparatuur gebruiken heeft onze methode slechts een droogtijd van 12 tot 24 uur. Laat de matras altijd goed drogen, het kan soms langer duren dan 24 uur indien er ernstige vlekken of andere oneffenheden zijn behandeld.

90-95% Van de vlekken kunnen wij volledig verwijderen bij de reiniging van uw matras! Echter, rode wijn, inkt en bloedvlekken krijgen we niet volledig uit uw matras. Ook is het afhankelijk van het soort vloerbedekking en de kleur van de matras in hoeverre de vlek écht daadwerkelijk (niet meer zichtbaar) te verwijderen is. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de vlek gehecht is aan de vezel van de matras en deze zal dan (helaas) niet echt meer verdwijnen maar na een behandeling is dit wel vaak verbeterd. Dit is ook onder andere ook afhankelijk van hoe recent de vlek is ontstaan en hoelang de vlek al in de matras zit. Onze experts zullen ten alle tijden bij iedere vlek zijn / haar uiterste best doen om deze vlekken te verwijderen!

De gemiddelde tijd dat wij bezig zijn met uw matras is afhankelijk van de hoeveelheid matrassen en of er bijvoorbeeld een hoofdbord gereinigd dient te worden. Aangezien wij efficiënt en volledig volgens een stappenplan werken  voeren wij alle benodigdheden uit om uw matras weer als NIEUW te maken.

U kunt een afspraak inplannen via deze link op onze website. Een expert neemt dan binnen een aantal minuten automatisch contact met u op.

Wij zijn beschikbaar van maandag tot en met zaterdag om bij u op locatie te komen. Echter zaterdag is altijd een zeer populaire dag in onze planning en is daarom niet altijd direct beschikbaar!

De prijs van de matras reinigen van uw matras is afhankelijk van veel verschillende factoren. Het is bij ons super makkelijk om de prijs voor uw matras te laten reinigen. Wij werken altijd op basis van een vaste prijs inclusief voorrijkosten. Via deze link kunt u de opties die u wenst aanvinken en vervolgens neemt er een expert contact met u op binnen enkele minuten. Onze experts reageren 24 uur per dag en 7 dagen per week op uw vrijblijvende offerte aanvraag. 

Na onze werkzaamheden kunt u bij onze expert betalen via PIN. We ondersteunen alle pinpassen, creditcards en ook Apple Pay.

Ja, u krijgt een factuur van onze werkzaamheden. Deze krijgt u via de e-mail opgestuurd binnen enkele uren nadat de expert bij u geweest is.

Gratis offerte

Bereken hieronder gratis de prijs voor het laten reinigen van uw matras

Gratis de prijs berekenen voor uw vloerbedekking